Privacy Statement

Algemene informatie

DierenartsKiezen, verder te noemen DK,  als handelsnaam van EPG Information Services BV respecteert de persoonlijke levenssfeer van haar cliënten. Met uw persoonsgegevens wordt door ons dan ook zorgvuldig omgegaan. Wij achten het dan ook van belang dat de verwerking van uw persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de bestaande waarborgen voor de bescherming van uw privacy.

Toepasselijkheid

Dit Privacy Statement is van toepassing op de verwerking van Persoonsgegevens door DK als Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze situaties beheert DK een eigen beveiligde database met Persoonsgegevens voor eigen doelen. Dit is het geval bij het verwerken van gegevens voor de verzameling van Persoonsgegevens voor eigen CRM en marketing doelen.

DK neemt passende maatregelen ten aanzien van beveiliging en geheimhouding van de betreffende persoonsgegevens.

DK heeft de verwerking van persoonsgegevens aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Meer informatie over de Autoriteit Persoonsgegevens en over privacy kunt u vinden op de website www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Links naar andere websites

Dit privacy statement is niet van toepassing op internetpagina's van derden die via links op deze internetsite kunnen worden bezocht.

Doeleinden gegevensverwerking

DK zal uw persoonsgegevens zorgvuldig behandelen conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Deze worden door DK verwerkt ten behoeve van het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten; voor het uitvoeren van marketingactiviteiten; ten behoeve van het waarborgen van de veiligheid en de integriteit van haar website en de daarop getoonde informatie; voor statistische analyse en om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Overdracht DK

Bij de verdere groei en ontwikkeling van DK, kan het voorkomen dat een of meer onderdelen of activa van de onderneming worden overgedragen aan een derde. In dat geval zullen ook de gegevens van onze klanten worden overgedragen. DK zal ervoor zorgen dat de overnemende partij uw gegevens op de in de vorige alinea genoemde manier zal behandelen.

Cookies

Om deze website beter en sneller te laten functioneren en om deze te kunnen afstemmen op uw voorkeuren, kunnen bepaalde gegevens met betrekking tot uw gebruik van deze website worden verzameld. De informatie kan verzameld worden door gebruik te maken van zogenaamde "cookies". Dit zijn kleine tekstbestanden die door de bezochte webpagina automatisch op uw computer worden geplaatst. DK gebruikt cookies.Indien u niet wilt dat wij cookies gebruiken kunt u het gebruik van cookies via de instellingen van uw browser uitschakelen. Indien u de cookies accepteert, zullen zij gedurende vijf jaar in uw computer blijven, tenzij u de cookies verwijdert. Het uitzetten van cookies kan uw gebruik van onze website en diensten beperken.

Deze website maakt gebruik van de volgende soort cookies:

  • Google Analytics; een statistiekenservice van Google. Google Analytics gebruikt diverse cookies. Deze cookies bevatten informatie waarmee Google u als bezoeker zou kunnen identificeren. De informatie die Google Analytics voor DK verzamelt is zoveel mogelijk geanonimiseerd. DK gebruikt de geanonimiseerde statistieken om inzicht te krijgen in het gebruik van haar website en deze aan de hand daarvan te optimaliseren. De met het plaatsen van het cookie verkregen informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij het Safe Harbor programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. DK heeft geen invloed op het gebruik van de data door Google en/of derden. Google kan aan haar verschafte informatie aan derden verschaffen indien zij daartoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Lees voor meer informatie het privacybeleid van Google en het speciale privacybeleid van Google Analytics. 
  • Functionele cookies; welke noodzakelijk zijn voor een goede werking van de site of bijvoorbeeld het vastleggen van uw voorkeuren of cookies die een chatgesprek mogelijk maken. Enkele door ons gebruikte functionele cookies:
  • PHPSESSID:

Algemene sessiecookie.

  • cfduid:

Wordt gebruikt om de beveiliging beperkingen op basis van het IP-adres van de bezoeker vandaan komt overschrijven. Het komt niet overeen met enige gebruiker in de webapplicatie, noch van persoonlijk identificeerbare informatie.

  • bb_lastactivity:

Slaat de datum en tijd op van de laatste activiteit.

  • bb_lastvisit:

Slaat de datum en tijd op van het laatste bezoek.

  • bb_sessionhash:

Slaat gegevens op over het gebruik van de website, zoals inloggen/uitloggen.

  • editor_height:

Slaat de door de gebruiker ingestelde hoogte op van het invoer venster van forum berichten (tekst editor).

  • lvp1-12:

Slaat de laatste tien bezochte paginas op. Word gebruikt om het kader "Recent bekeken" op te bouwen.

  • responsivestyle:

Slaat de instelling op over of de responsive layout aan of uit staat.

  • Laravel_cookie_consent:

Slaat de instelling op betreft de cookiewet.

 

  • Niet functionele cookies; Cookies die Google Analytics gebruikt voor het bijhouden van bezoekersstatisstieken. Het betreffen dan de_utma, _utmb, _utmc en andere _utmc-cookies
  • Advertentie cookies
    • Google Adsense, Doubleclick

DK maakt gebruik van Adsense. Het kan zijn dat derden bij de advertentiebanners tracking cookies plaatsen. Dat betekent dat een advertentiebureau kan bijhouden welke advertenties een gebruiker ziet en op welke advertenties wordt geklikt. Om advertenties van Google AdSense te leveren wordt een cookie van DoubleClick geplaatst. Dit cookie houdt geen surfgedrag en persoonlijke informatie bij, en zorgt er alleen voor dat niet continu dezelfde advertenties worden vertoond. Meer informatie over typen cookies die worden gebruikt door Google.

Inzage en correctie

Gebruikers van de website hebben het recht om hun persoonsgegevens in te zien. Uw verzoek tot inzage, met een geldig legitimatiebewijs, kunt u kenbaar maken door een brief te sturen naar DK. Wanneer u reeds een relatie met DK heeft, kunt u om een opgave vragen van de gegevens over uzelf, die door ons geautomatiseerd zijn verwerkt of in een bestand zijn opgenomen.

Recht van verzet

Persoonsgegevens worden door DK ook gebruikt om u gericht te informeren over andere financiële diensten die voor u relevant kunnen zijn. Indien u hier geen prijs op stelt dan kunt u dit melden door een brief of e-mailbericht te sturen naar DK.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan: DierenartsKiezen (EPG Information Services BV), Parkweg 23A, 2271 AD VOORBURG.

© DierenartsKiezen september 2017