Dierenartsen in Alkmaar

Vergelijk de tarieven en ervaringen van praktijken in de omgeving van Alkmaar
Alkmaar is niet alleen de kaasstad van Nederland, maar ook een van de steden met de meeste huisdieren per inwoner. Al deze huisdieren verdienen natuurlijk de beste zorg tegen een schappelijke en eerlijke prijs. Daar worden alle baasjes in Alkmaar natuurlijk wel gelukkig van.
Uit onderzoek blijkt verder dat de prijsverschillen tussen dierenartsen (voor dezelfde behandeling) op kan lopen tot een factor 4. Op basis van deze informatie hebben wij het platform www.dierenartskiezen.nl opgericht. Op onze website kan je simpel jouw huisdier, het type behandeling en jouw postcode invullen. Je zien dan gelijk in Alkmaar en andere plaatsen in de omgeving zoals Heiloo, Castricum, Heerhugowaard etc wat dit voor jouw portemonnee kan betekenen.

Het kan zomaar voorkomen dat je jouw hond wil/moet steriliseren. Dan loont het absoluut om even op bovenstaande button te drukken. Je zal dan zelf zien dat je hiervoor bij Dierenkliniek Muggenburg in Schagen 205 euro betaald, terwijl dit in Dierenkliniek MIddenwaard (in Heerhugowaard) op kan lopen tot 317,20 euro. Rondkijken loont dus absoluut.

Ook is het natuurlijk belangrijk om je ervaring met een dierenarts bezoek te delen. Op deze manier kun je als potentiële dierenarts bezoeker in Alkmaar en omgeving je keuze baseren op de ervaring van voorgangers. We hopen een betere toekomst voor alle huisdieren in Nederland te bewerkstelligen. In 2014 waren er namelijk tweehonderdduizend huisdieren die niet de zorg kregen die zij nodig hadden uit financiële overwegingen. Dat mag niet en moet stoppen. Daarom altijd: www.dierenartskiezen.nl.