Dierenartsen in Amsterdam

Vergelijk de tarieven en ervaringen van praktijken in de omgeving van Amsterdam
Zoek jij een dierenarts in Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben namelijk bijna alle dierenartsen in ons systeem staan. Staat er een dierenarts niet bij die je wel kent? Laat het ons dan weten. Op deze manier proberen we ons dierenartsen bestand in Amsterdam zo compleet mogelijk te maken. Daarbij kunt u nu ook zoeken op verschillende dieren. Honden, katten en konijnen van verschillende formaten kunnen worden vergeleken. Ook zijn er een aantal behandelingen toegevoegd sinds onze laatste update. Je kunt nu een consult vergelijken, maar ook een periodieke inenting, de castratie of sterilisatie van jouw beste dierenvriend in Amsterdam. Ben je op zoek naar de goedkoopste dierenarts buiten Amsterdam? Dat kan natuurlijk ook, vul dan een andere postcode in nadat je het huisdier en behandeling hebt geselecteerd. Overigens is het altijd goed om even met de desbetreffende dierenarts te bellen voordat je langsgaat. Op die manier kun je de beste beslissing maken over de behandeling van je huisdier.

Ben je benieuwd naar de kwaliteit van de dierenarts? Dan kun je terecht bij de reviews. De meeste Amsterdamse dierenartsen zijn wel een aantal keer online beoordeeld maar houdt er rekening mee dat online reviews vaak geplaatst worden door niet-deskundigen. De inhoudelijke behandeling is vaak moeilijk te beoordelen voor de huisdieren baasjes. Uiteraard proberen we een zo compleet mogelijk beeld te scheppen van de service van de dierenartsen en daarom hebben we ook de hulp ingeroepen van de Amsterdamse dierenartsen om hun prijzen per behandeling in te vullen.

We hopen dat er meer dieren toegang tot adequate zorg krijgen door de prijzen van behandelingen in de regio Amsterdam systematisch weer te geven en zo vergelijking mogelijk te maken. Alle feedback is welkom en zo proberen we samen de zorg voor jouw huisdier te verbeteren. Bij voorbaat dank.