Dierenartsen in Apeldoorn

Vergelijk de tarieven en ervaringen van praktijken in de omgeving van Apeldoorn
Apeldoorn telt relatief veel dierenartsen. Waarschijnlijk komt dit door het hoge aantal huisdieren die er in de stad wonen. Vooral katten en honden zijn goed vertegenwoordigd. Er zijn relatief weinig reptielen in Apeldoorn. Voor een consult van dr. Woof in Apeldoorn over een reptiel betaal je 24,50. Dat is een erg schappelijke prijs. Sommigen zouden het zelfs goedkoop noemen.

Sterkliniek Dierenartsen heeft ook een dierendokter in Apeldoorn en deze heeft vier van de vijf sterren van hun recensenten verkregen. De medewerkers hebben alle prijzen op onze website ingevuld en dat maakt het vergelijken voor ons erg effectief. Heeft je huisdier met spoed medische hulp nodig? Bel dan altijd eerst even met de betreffende dierenarts. Er kunnen altijd calamiteiten zijn waardoor een dierenarts andere openingstijden hanteert dan online staan. Katten, honden, vogels en reptielen zijn allemaal vertegenwoordigd in onze database en sinds kort staan konijnen in hun eigen categorie. Bij Konijnen van circa 3 kilogram kun je een consult, een periodieke inenting, een castratie (mannelijk) of een sterilisatie (vrouwelijk) aanklikken. Veel dierenartsen hebben daar geen standaard prijzen voor ingevuld dus het is ook in Apeldoorn moeilijk beslissen wie de goedkoopste dierenarts is. Daarom willen we iedereen uitnodigen om ons bestand uit te breiden en alle prijzen die nog niet bekend zijn bij ons in te leveren via de kopjes in de rechterkolom.

Ook is het natuurlijk belangrijk om je ervaring met een dierenarts bezoek te delen. Op deze manier kun je als potentiële dierenarts bezoeker in Apeldoorn je keuze baseren op de ervaring van voorgangers. We hopen een betere toekomst voor alle huisdieren in Nederland te bewerkstelligen. in 2014 waren er namelijk tweehonderdduizend huisdieren die niet de zorg kregen die zij nodig hadden uit financiële overwegingen. Dat mag niet en moet stoppen. Daarom dierenartskiezen.nl.