Dierenartsen in Arnhem

Vergelijk de tarieven en ervaringen van praktijken in de omgeving van Arnhem
In Arnhem en omgeving zijn vele dierenartsen actief. Tussen al deze dierenartspraktijken kunnen grote verschillen zitten in kwaliteit en prijs. Daarom hebben wij de website Dierenartskiezen.nl gestart met als doel de markt transparanter te maken. Dit zal er mede voor zorgen dat de dierenartsenzorg ook een stuk toegankelijker wordt voor mensen met een kleine beurs. Ook zal er op kwaliteit gecontroleerd kunnen worden. Het is belangrijk hierbij te vermelden dat de de duurste dierenarts zeker niet de beste zorg levert.

Hoe kunnen deze prijsverschillen dan verklaart worden? Nou, dit kan o.a. verklaart worden door de locatie van de dierenarts; midden in het centrum van een grote stad of juist buiten de bebouwde kom. Het rondkijken en even een stukje omrijden kan zeker in de portemonnee schelen.

Uit ons onderzoek blijkt dat er in de regio Arnhem een grote verscheidenheid aan dierenklinieken is. Zo is er Dierenkliniek Bloombirg (in Beuningen) en DAP de Dorskamp (in Renkum). Echter, kunnen er grote prijsverschillen bestaan tussen verschillende soorten dierenartspraktijken. Daarom is het altijd verstandig om even op www.dierenartskiezen.nl te kijken. Hier kun je, door middel van het invullen van je postcode en de behandeling, direct de verschillen in prijs zien tussen dierenartsen.

Kloppen de prijzen niet? Geef dit dan even aan ons door! Mist er informatie over dierenartsen in Arnhem? Dan vragen wij je vriendelijk om dat aan ons door te geven. Ook kan ons eigen review systeem gebruikt worden om je ervaring bij de dierenarts te beoordelen.