Dierenartsen in Den Bosch

Vergelijk de tarieven en ervaringen van praktijken in de omgeving van Den Bosch
s-Hertogenbosch, veelal Den Bosch genoemd, is een stad met vele gezichten. De dierenartspraktijken van Den Bosch en omgeving blijken dit ook te hebben. Na een uitgebreid onderzoek vanuit Radar blijkt dat de prijsverschillen tussen dierenartsen (voor dezelfde behandeling) op kan lopen tot een factor 4.

Op basis van deze informatie hebben wij het platform www.dierenartskiezen.nl opgericht. Op onze website kan je simpel jouw huisdier, het type behandeling en jouw postcode invullen. Je zien dan gelijk in Den Bosch en andere plaatsen in de omgeving zoals Rosmalen, Maaspoort en Vught etc wat dit voor jouw portemonnee kan betekenen.

Blijkt nu dat jij je kat moet castreren dan is het erg verstandig om even op bovenstaande button te drukken. Je zal dan snel zien dat je het goedkoopste uit bent met €39,50 bij Dierenartsenpraktijk Vorstenbosch (in Vorstenbosch), terwijl je voor exact dezelfde behandeling bij D.A.P. Bommelerwaard-Zuid hiervoor €60 moet afrekenen.

Wij hebben sinds kort een grote uitbreiding gehad op onze website, waardoor wij nu alle denkbare behandelingen en huisdieren aanbieden. Dat kan natuurlijk niet zonder de medewerking van de dierenartsen in Den Bosch en we willen ze dan ook graag bedanken voor alle hulp en feedback die zij verschaffen. Ben je benieuwd of je huidige dierenarts in ons bestand staat? Klik dan op de button en zoek in jouw omgeving.