Dierenartsen in Den Haag

Vergelijk de tarieven en ervaringen van praktijken in de omgeving van Den Haag.
Op zoek naar de goedkoopste of de beste dierenarts van Den Haag? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website staan namelijk de meeste dierenartsen in Den Haag, de goedkoopste zit ertussen en ook de duurste. Je kan de betreffende dierenarts bellen of zij avonddiensten draaien of niet. Hoe wordt de kwaliteit van je dierendokter bepaald? Wij beoordelen vooral op ervaring, gebruikerservaring wel te verstaan. Wij hebben reviews verzameld van huisdieren eigenaren die bij de betreffende dierenarts geweest zijn en deze gebundeld. Uiteraard zijn deze subjectief dus houd daar vooral rekening mee. De goedkoopste dierenarts hoeft zeker niet de slechtste dierenarts te zijn. Sommige dierenartsen in Den Haag zijn gespecialiseerd in inentingen of vaccinatie dus daarom kunnen zij het bijvoorbeeld sneller en goedkoper uitvoeren dan hun collega’s.

In Den Haag is dierenkliniek Pets Health bijna 100 euro goedkoper dan hun collega’s van Dierenkliniek Erasmusplein als het gaat om de castratie van een Hond (onder de tien kilo). Door goed te zoeken kun je dus gemakkelijk vrij veel geld besparen. Maar nogmaals, prijs is niet alles en de zorg voor jouw dier staat natuurlijk op nummer 1. Helaas krijgen er jaarlijks 200000 huisdieren in Nederland niet de zorg die zij verdienen uit financiële overwegingen. Dit mag niet meer gebeuren en daarom proberen we de dierenartsen in Den Haag allemaal op de kaart te zetten.

Wij willen je ook vragen om hulp bij het compleet maken van onze database. Mist er informatie over dierenartsen in Den Haag? Dan vragen wij je vriendelijk om dat aan ons door te geven. Ook google reviews, of ons eigen review systeem kan gebruikt worden om je ervaring bij de dierenarts te beoordelen. Voor spoedgevallen is het belangrijk te weten of de dierenarts de hele week patiënten ontvangt. Bel daarom zo snel mogelijk met een dierenarts zodra er een ongeval wordt vernomen. Samen proberen we voor een adequate dierenzorg sector in Nederland te zorgen. De dierenarts, ons platform en jij als gebruiker. Bij voorbaat dank.