Dierenartsen in Eindhoven

Vergelijk de tarieven en ervaringen van praktijken in de omgeving van Eindhoven
Er zijn vrij veel dierenklinieken in Eindhoven, maar wat is nu de goedkoopste? Simpel, vul je huisdier in, de gewenste behandeling en je postcode en het systeem zoekt de goedkoopste dierenarts in. Daarna kun je per dierenkliniek bekijken wat bezoekers ervan vonden. We hebben namelijk zoveel mogelijk reviews verzameld en daarmee getracht een accuraat beeld te scheppen van de ervaring bij de dierenkliniek. Natuurlijk zal deze ervaring verschillen naar gelang de dienstdoende dierenarts, de behandeling, het huisdier en allerlei andere factoren. We hopen dat elke dierenarts eerlijk beoordeeld zal worden door zijn of haar patiënten en dat de kritieken naar harten worden genomen.

Dierenartsen in Eindhoven kunnen bij ons ook aangeven of ze avonddiensten draaien of dat ze dat niet doen. De behandelingen die op Dierenartskiezen ter beoordeling staan zijn de volgende: Consult, periodieke inentingen, castraties en sterilisaties. Deze kunnen dan weer van toepassing zijn op katten, honden, konijnen, cavia’s, reptielen en vogels. We zijn altijd bezig met het aanbrengen van verbeteringen aan ons platform en we hopen daarom snel meer dieren en behandelingen te kunnen toevoegen. Zo wordt niet alleen de goedkoopste dierenarts naar voren geschoven maar ook de meest uitgebreide of best beoordeelde.

Als je bijvoorbeeld je konijn wilt laten castreren in de buurt van Eindhoven, dan ben je het goedkoopste uit bij dierenkliniek Petsfit in Woensel. De betreffende dierenkliniek heeft daarbij ook uitstekende beoordelingen ontvangen van haar gebruikers. Eindhoven staat daarnaast bekend om haar goede dierenzorg. We hopen dat het niveau van dierenklinieken in heel Nederland beter wordt zodra er meer transparantie in de markt is. Dit kan alleen als we allen meewerken en daarom willen wij je graag uitnodigen om eventuele incomplete, of onverhoopts foutieve informatie bij ons te melden. Samen werken aan een betere toekomst van alle huisdieren.