Dierenartsen in Groningen

Vergelijk de tarieven en ervaringen van praktijken in de omgeving van Groningen
Er gaat niets boven dierenartsen in Groningen natuurlijk, dat zou elke Groninger je vertellen en wij proberen hier een beeld van te schetsen. Op onze dierenarts kiezer kun je verschillende behandelingen per huisdier/arts met elkaar vergelijken. Je vindt hier vrij makkelijk de goedkoopste Dierenarts in de regio, maar als jij denkt dat er een dierenarts niet tussen staat dan horen we dat natuurlijk graag.

In Groningen heb je zelfs een speciale kliniek voor katten, toepasselijk genaamd De Kattenkliniek van Groningen. Hier kun je ook wel terecht voor consults betreffende andere dieren zoals honden, ratten, hamsters, etc. De kliniek zit is gevestigd aan de Van Lenneplaan 15 in Groningen.

Op dierenartskiezen.nl kun je ook gemakkelijk contactgegevens van dierenartsen vinden. Telefoonnummer, website en e-mailadres is allemaal te vinden in de meest rechter kolom. Met het review systeem hebben we zo uitgebreid mogelijk proberen weer te geven wat de ervaring van de eigenaren van de huisdieren waren. Uiteraard zijn dit vaak hele uiteenlopende meningen maar door zoveel mogelijk meningen te verzamelen hopen we een accuraat beeld te kunnen scheppen.

Dus heb jij zojuist je hond naar de dierenarts gebracht? Laat dan vooral weten hoe je het bezoekuur, consult of vaccineren hebt ervaren. De prijs van een dierenarts in Groningen is immers niet het enige dat telt. Als dierenvriend is het welzijn van je hond, kat of ander huisdier namelijk het belangrijkste. Dus laten we samen proberen om de dierenzorg in Nederland naar een hoger niveau te tillen. Het doel is natuurlijk een efficiënte, betaalbare en uiterst betrouwbare zorg voor jouw huisdier en dat is natuurlijk ook het doel van de dierenartsen.