Hoe herken ik gezonde hondenvoeding?

Waar op te letten, wij geven een aantal opties

Als het gaat om voeding wil je natuurlijk ook het beste voor je hond. De voeding is hier natuurlijk een belangrijk onderdeel van. Je moet o.a. hier op letten:

  • Gezonde hondenvoeding heeft weinig calorieën.

  • Je hond is van nature een vleeseter, geef hem daarom hondenvoer met een hoog vleespercentage. Verder aangevuld met gezonde vezels uit groente en fruit.

  • Van nature eten honden geen granen en rijst en toch zitten de meeste hondenbrokken vol granen. Graan is moeilijk voor honden om te verteren. Check dus goed op de verpakking hoeveel graan er in de hondenbrokken zit.

Hondenvoer op maat van tails.com
Hondenvoer op maat van tails.com geeft je hond de voeding die hij of zij verdiend! Dit complete voer wordt samengesteld door dierenartsen en voedingsdeskundigen op basis van de laatste wetenschap om de gezondheid van honden zo goed mogelijk te houden.

Voeding op maat doet meer dan alleen honger verhelpen, het geeft je hond de juiste calorieën, zorgt voor gevoelige buikjes en helpt huid en vachten mooi te houden. Het is er wanneer je gezondheidsproblemen en allergieën wilt aanpakken, en de knapperige koekjes doen het uitstekend tegen de opbouw van tandplak op hun tanden.

Elke maaltijd heeft de exacte balans van proteïne (vlees, vis, enz.), groenten (bruine rijst voor langzaam vrijkomende energie), mineralen en supplementen (zoals omega 3 voor glanzende vachten) die je hond nodig heeft. Bovendien zijn er geen toegevoegde suikers, kunstmatige kleur-, smaak- of conserveringsmiddelen.

Door voer op maat te kiezen, groeit het voedingspatroon met je hond mee. Het recept past zich voorzichtig aan en verandert door de jaren heen - eerst bijvoorbeeld om gezonde groei van je puppy te stimuleren, later om wat extra gewrichtsondersteuning te kunnen bieden.

Online beantwoord je enkele vragen over je hond die Tails inzicht geeft in het juiste voedingspatroon. Daarna mengen ze vers de voeding, berekenen ze de dagelijkse calorieën die nodig zijn, zetten de naam van je hond op de voorkant en sturen ze de box naar je op. (dit alles binnen 72 uur of minder!).

Probeer het zelf!
Ben je benieuwd wat hondenvoer op maat voor jouw huisdier kan doen? Met de code DIERENARTS70 krijg je nu 70% korting op je eerste voedingsbox bij tails.com