Wat kost een vaccinatie voor de hond?

Wij hebben een onderzoek gedaan naar de verschillende prijzen

De Vaccinaties voor de hond
Een van onze meest gezochte behandelingen op dierenartskiezen.nl gaat over het vaccineren van de hond. Er is een enorm verschil in prijzen voor bijvoorbeeld de jaarlijkse vaccinatie of de prijs voor een kennelhoest vaccinatie.

Kosten van de vaccinatie

De vaccinaties zijn overal hetzelfde dus de prijs is zeer relevant. Wij hebben onderzocht wat de goedkoopste dierenarts is voor vaccinatie en uit het onderzoek komt naar voren dat de goedkoopste jaarlijkse honden vaccinatie start bij een prijs van €22.50 en kan oplopen tot €72.75, de gemiddelde prijs van de jaarlijkse vaccinatie voor honden is €46.95. Conclusie die gemaakt kan worden is dat de prijzen tussen verschillende dierenartsen aardig kunnen verschillen.

Uiteraard zegt de prijs niet altijd alles en is kwaliteit van zorg ook een belangrijke indicatie, maar mocht u prijsbewust zijn dan is het waardevol om even een vergelijking te doen

Wij hebben een onderzoek gedaan naar de verschillende prijzen, je kunt het artikel hier vinden: https://www.dierenartskiezen.nl/blog/vaccinatie-voor-de-hond.