Dierenartsen in Leiden

Vergelijk de tarieven en ervaringen van praktijken in de omgeving van Leiden
Ben je een trotse dierenbezitter en woon je in de omgeving van Leiden? Dan ben je op www.dierenartskiezen.nl van harte welkom! Op onze website vind je namelijk alle informatie die je nodig hebt om de beste dierenarts voor jouw huisdier te kiezen.

Zo kun je uit een heel scala aan verschillende huisdieren kiezen. Honden, katten en konijnen, maar ook reptielen en vogels vind je terug op onze website. Bij elk huisdier heb je dan weer de mogelijkheid om een bepaald type behandeling aan te vinken. Behandelingen kunnen variëren van sterilisaties, castraties, periodieke inentingen en vaccinaties.

Als je je huisdier en benodigde behandeling hebt ingevoerd kan je bij ons op de website met een druk op de knop direct de verschillen in prijzen zien van dierenartsen bij jouw in de buurt. Omdat er grote prijsverschillen bestaan tussen diverse praktijken in de buurt van Leiden leek het ons een goed idee om een prijsvergelijkingssite op te richten.

Zo betaal je nooit teveel voor de zorg van je beste vriend en maken we samen de sector een stapje transparanter. Dat kan bijvoorbeeld ook door een recensie achter te laten op dierenartskiezen.nl. Middels recensies kan je zien wat andere klanten van de praktijk vinden en hoe zij kijken naar de geleverde zorg. Let wel op: prijsindicaties en reviews van klanten hoeven niet altijd een op een te corresponderen met de geleverde zorg en kwaliteit. Het blijven indicaties.