Dierenartsen in Maastricht

Vergelijk de tarieven en ervaringen van praktijken in de omgeving van Maastricht
Een hond, kat of konijn en al een tijdje op zoek naar een dierenarts in de buurt van Maastricht die past binnen je budget? Kijk dan eens op www.dierenartskiezen.nl. Op deze plek op het internet vind jij alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken voor jouw huisdier.

Dus als het weer tijd is voor een periodieke inenting, jouw beste vriend een bepaalde vaccinatie nodig heeft of als je een consult wilt aanvragen, kijk dan eerst even op onze website. Hier vul je je een paar gegevens in - zoals je postcode, het soort huisdier en wat voor behandeling je beestje nodig heeft - en de relevantie informatie komt direct je kant op. Zo zijn alle dierenartsen in onze database gesorteerd op prijs. Je kan dus in een oogopslag zien hoeveel de ene dierenkliniek rekent voor dezelfde behandeling als een andere.

Zo bespaar je op een consult van je hond bij Dierenkliniek Landgraaf al snel wat euro’s ten opzichte van Dierenkliniek strijthagen. Het deert dus niet om soms wat meer kilometers af te leggen voor een andere dierenarts!

Prijzen alleen geven echter niet altijd het totaalplaatje weer van de desbetreffende dierenartsen. Daarom hebben we op www.dierenartskiezen.nl een reviewoptie toegevoegd. Hier kunnen klanten van verschillende praktijken hun ervaringen opschrijven. Ook jij bent natuurlijk van harte welkom om jouw ervaringen te delen met de rest van limburg. Zo maken we met z’n allen de dierenartsen sector weer ‘n stukje transparanter.