Dierenartsen in Tilburg

Vergelijk de tarieven en ervaringen van praktijken in de omgeving van Tilburg
Tilburg is een geweldige stad voor huisdieren, een groot aantal parken en ook dierenartsen zijn goed vertegenwoordigd. Uw kat, konijn of hond kan hier vrij goedkoop, maar toch kwalitatief erg goed geholpen worden. Dierenartsenpraktijk Tilburg heeft dan ook een uitstekende beoordeling ontvangen van een aantal gebruikers. Het Anicura dierenziekenhuis is ook erg mooi beoordeeld en heeft erg schappelijke prijzen voor de behandelingen. Ook reptielen, vogels en hamsters kunnen hier terecht voor een consult. Dat is erg fijn voor de dierenliefhebber van de, in Tilburg, minder voorkomende diersoorten. Toch zijn er ook wat kritieken gekomen van minder tevreden huisdier baasjes. Zo zou er de verkeerde dosis zijn gegeven aan een hond wat gelukkig niet dodelijk is afgelopen.

Tilburg heeft dus goedkopere en duurdere dierenartsen en dat is heel normaal. Wel is het fijn om als huisdieren liefhebber een duidelijk overzicht te hebben van de mogelijkheden. Op dierenartskiezen.nl hebben we geprobeert dat te verschaffen. We hebben geprobeerd om de behandelingen zo overzichtelijk mogelijk te selecteren. Ook de afstand van jou als gebruiker tot de verschillende dierenartsen is te vinden op de kaart. Je kan gemakkelijk meer dierenartsen vinden door de radius te vergroten.

Als er informatie mist? Dan hopen we dat je dat aan ons laat weten. Mist er bijvoorbeeld een dierenarts in Tilburg? Stuur dan vooral een mailtje of vul het formulier in dat rechts naast het dierenarts overzicht staat. Wij denken dat dit de beste en meest effectieve manier is om de dieren zorgsector eerlijk en transparant te maken. Graag willen we jullie daarom bedanken voor het meewerken en alle toevoegingen en aanpassingen met open armen verwelkomen.