Dierenartsen in Zaandam

Vergelijk de tarieven en ervaringen van praktijken in de omgeving van Zaandam
Heb jij ook wel eens gekeken hoeveel dierenartsen er in de Zaanstreek te vinden zijn? Ongelooflijk toch? Deze praktijken wil je wel eens een keertje met elkaar vergelijken toch?

Vandaar dat wij het platform www.dierenartskiezen.nl opgericht hebben. Op dit platform kan elke dierenarts vergelijken op kwaliteit en prijs. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van jouw huisdier, type behandeling en postcode. Vervolgens zal je een overzicht krijgen met alle dierenartsen inclusief prijs en locatie op de kaart. Daarnaast is het altijd mogelijk om de radius te vergroten, bijvoorbeeld als je vanuit Zaandam bereidt bent te rijden naar Stad & Land Dierenklinieken in Koog aan de Zaan.

Het kan zomaar voorkomen dat je jouw hond wil/moet steriliseren. Dan loont het absoluut om even op bovenstaande button te drukken. Je zal dan zelf zien dat je hiervoor bij Dierenkliniek Waterland (Purmerend) 227 euro betaald, terwijl dit in Haarlem of Amsterdam kan oplopen tot 350 euro.

Ook is het natuurlijk belangrijk om je ervaring met een dierenarts bezoek te delen. Op deze manier kun je als potentiële dierenarts bezoeker in Zaandam en omgeving je keuze baseren op de ervaring van voorgangers. We hopen een betere toekomst voor alle huisdieren in Nederland te bewerkstelligen. In 2014 waren er namelijk tweehonderdduizend huisdieren die niet de zorg kregen die zij nodig hadden uit financiële overwegingen. Dat mag niet en moet stoppen. Daarom altijd: www.dierenartskiezen.nl.