Huisdierenverzekeringen vergelijken


Verzeker je Huisdier

Vergelijk alle huisdierenverzekeringen hier

Heb je geen rashond of een kruising, selecteer dan het ras waar deze het meeste op lijkt.
Vergelijking aangeboden door: Vergelijkdirect.com

Verzeker jouw huisdier

Hoe vervelend het ook is, je huisdier kan wel eens ziek worden. Op dat soort momenten wil je natuurlijk de beste zorg voor je hond, kat, konijn of reptiel maar de kosten bij de dierenarts kunnen snel oplopen.

Of het nou gaat om een consult, castratie, sterilisatie of een bloedonderzoek, je huisdier heeft recht op liefde en kunde. Het kan daarom interessant zijn om een zorgverzekering af te sluiten voor je beste vriend. Zo zorg je er als baasje voor dat je niet voor verrassingen of hoge rekeningen komt te staan.

Een huisdierenverzekering afsluiten is eenvoudig en hoeft niet duur te zijn; het kan al vanaf €4,41 per maand. Verschillende verzekeringsmaatschappijen bieden verschillende pakketten aan, dus kijk even goed wat het beste aansluit op je wensen en portemonnee. Wij hebben hieronder een korte vergelijking voor je gemaakt van de 3 grootste aanbieders van huisdierenverzekeringen. Deze informatie is puur informatief en is geen aanbeveling. Lees voor het afsluiten van een huisdierenverzekering altijd goed de polisvoorwaarden van de huisdierenverzekering.

Op naar de best betaalbare zorg voor je huisdier!