Huisdierenverzekeringen vergelijken

Verzeker jouw huisdier

Hoe vervelend het ook is, je huisdier kan wel eens ziek worden. Op dat soort momenten wil je natuurlijk de beste zorg voor je hond, kat, konijn of reptiel maar de kosten bij de dierenarts kunnen snel oplopen.

Of het nou gaat om een consult, castratie, sterilisatie of een bloedonderzoek, je huisdier heeft recht op liefde en kunde. Het kan daarom interessant zijn om een zorgverzekering af te sluiten voor je beste vriend. Zo zorg je er als baasje voor dat je niet voor verrassingen of hoge rekeningen komt te staan.

Een huisdierenverzekering afsluiten is eenvoudig en hoeft niet duur te zijn; het kan al vanaf €4,41 per maand. Verschillende verzekeringsmaatschappijen bieden verschillende pakketten aan, dus kijk even goed wat het beste aansluit op je wensen en portemonnee. Wij hebben hieronder een korte vergelijking voor je gemaakt van de 3 grootste aanbieders van huisdierenverzekeringen. Deze informatie is puur informatief en is geen aanbeveling. Lees voor het afsluiten van een huisdierenverzekering altijd goed de polisvoorwaarden van de huisdierenverzekering.

Op naar de best betaalbare zorg voor je huisdier!

Hond vanaf €8,34
Kat vanaf €9,86
Hond vanaf €4,41
Kat vanaf €5,57
Hond vanaf €9,78
Kat vanaf €15,13
Maximale vergoeding per jaar €5000 €3000 tot €5000 €2500 tot €5000
Eigen risico €0, €100, €150 of €200 8% tot 50% 20%
Castratie/sterilisatie
Consult dierenarts
Vaccinatie
Rontgenonderzoek
Aandoening heupen/ellebogen
Opname en verblijf kliniek
Geneesmiddelen
Euthanasie
Tandheelkunde
Operaties
Rontgenonderzoek
MRI
CT-scan
Bloedonderzoek
Medische kosten in het buitenland
Bereken Premie Bereken Premie Bereken Premie

De prijzen en dekkingen uit bovenstaande vergelijker zijn voor het laatste geüpdatet op 5 oktober 2017. Controleer altijd de actuele prijzen en dekkingen bij de desbetreffende verzekeraar.