Blog

Laatste nieuws van Dierenartskiezen
Foto Dierenarts van het Jaar 2019!

Dierenarts van het Jaar 2019!

Wie is dit jaar de beste dierenarts van Nederland?

Hollywood heeft nog steeds de Oscars, Muzikanten proberen nog altijd een Grammy’s in de wacht te slepen en BN’ers blijven hopen op een Televisier-ring. Maar al onze Nederlandse dierenartsen zijn ook in 2019 weer in de race voor de prestigieuze prijs van Dierenarts van het Jaar!

In 2018 is Ommelander Dierenkliniek Veendam gekozen tot Dierenarts van het Jaar. Kunnen zij de titel prolongeren? Of zou het provinciewinnaars DAP Beetsterzwaag en Dierenkliniek Nesselande lukken om de Veendammers van de troon te stoten?

Onze bezoekers hechten enorme waarde aan hun dierenarts en daarom krijgen jullie ook dit jaar weer de kans om je dierenarts in het zonnetje te zetten! Levert jouw dierenarts geweldig werk of is de zorg voor je huisdier geweldig? Breng dan nu je stem uit op je favoriete dierenarts en misschien bezoek jij het komende jaar dé Dierenarts van het Jaar 2019!

Met meer dan 1200 actieve dierenartsen in Nederland is de titel behoorlijk begeerlijk. Wij hopen dan ook dat dierenartsen er alles aan gaan doen om de prijs in de wacht te slepen. Maar: voor jou als stemmer hebben we ook wat moois! Onder de mensen die hun stem uitbrengen verloten we €100, €75 en €50 shoptegoed voor premium dierenvoeding van Husse!

Kan je niet wachten om te gaan stemmen? Geweldig! Zoek dan snel naar je favoriete dierenarts en stem!