Blog

Laatste nieuws van Dierenartskiezen
Foto Dierenartskiezen.nl en Ace Pet and Plant sitters willen samen het beste voor jouw huisdier!

Dierenartskiezen.nl en Ace Pet and Plant sitters willen samen het beste voor jouw huisdier!

Goed nieuws! Dierenartskiezen.nl en Ace Pet and Plant Sitters gaan samen verder als één organisatie met als gezamenlijk doel de beste verzorging van jouw dierbare huisdieren.

Hoe helpen wij jou met dierenartskiezen.nl?

Dierenartskiezen.nl wilt dat alle huisdieren toegang hebben tot kwalitatief goede zorg en doet haar uiterste best om te zorgen voor transparantie. Op ons platform kun je dan ook gemakkelijk zoeken naar een goede dierenarts bij jou in de buurt.

Een goede dierenarts is erg belangrijk en daar zijn er gelukkig veel van in Nederland. Om te zorgen voor transparantie is het erg belangrijk dat jij jouw ervaringen over dierenartsen deelt op het platform. Op deze manier help je andere huisdieren baasjes om een goede dokter te vinden voor hun huisdier, en de dierenarts als deze goed werk levert.

Even voorstellen! Wat is Ace Pet and Plant sitters?

Heb je huisdieren waarvoor gezorgd moet worden tijdens jouw vakantie of ben je om een andere reden even niet thuis? 

Ace Pet and Plant Sitters helpt met het vinden van een betrouwbare oppas bij jou in de buurt. Iemand die voor jouw huisdieren kan zorgen en met wie je veilig in contact kunt komen voor een kennismaking. Via de handige app krijg je van de oppas leuke dagboek updates zodat je precies weet hoe het met je dierbare huisdier of planten gaat.

Nog meer goed nieuws!

Omdat Ace Pet and Plant Sitters nog nieuw is zoeken wij naar de leukste en liefste dierenliefhebbers die graag willen oppassen! Voor oppassers is de app helemaal gratis en betaal je ook geen commissie over wat je verdient. Ook bepaal je zelf je prijzen en wanneer je beschikbaar bent en welk oppasverzoek je accepteert.

Wil jij ook samen met ons bij de leukste huisdieren community horen?

Klik hier voor meer informatie over Ace Pet and Plant service of download snel de handige gratis app.