Blog

Laatste nieuws van Dierenartskiezen
Foto Eigenwijzen hebben de halve wereld

Eigenwijzen hebben de halve wereld

Door: Anna Leeuwenburgh (11 jaar)

Lieve lezers, 

Vandaag is waarschijnlijk een van de laatste dagen dat mijn lieve konijn Nijntje naar buiten kan. Het konijntje woont bij mij binnen in huis, maar gaat heel graag overdag naar buiten en loopt hij los in de tuin. Hij is zelfs beste vriendjes geworden met de egel en gaat elke dag eventjes langs zijn holletje. Ik vind het erg zielig voor hem dat hij straks niet meer naar buiten kan, want dan zijn de temperatuurverschillen te groot voor hem. Konijnen kunnen daar niet goed tegen. Sommige dagen van de vroege herfst heb ik hem al binnen gehouden, maar telkens als ik bij de deur sta bijt hij in mijn enkels om naar buiten te mogen. Eigenwijs mormel is het ook. Hier een mooie foto van hem in het gras!