Blog

Laatste nieuws van Dierenartskiezen
Foto Huisdier met een populaire naam?

Huisdier met een populaire naam?

Schrijf je huisdier dan in!

Max, Fluffie, Nala

Elk jaar wordt er net als bij babynamen, een lijst bekend gemaakt met de populairste dierennamen van het jaar. De lijst van 2020 laat nog even op zich wachten, dit betekent natuurlijk niet dat de huisdieren met de populairste namen van 2019 niet nog in het zonnetje gezet kunnen worden. Vorig jaar waren dit Max (hond), Fluffie (konijn) en Nala (kat). De redactie van dagblad De Stenter heeft iets leuks bedacht voor dieren met deze naam. Baasjes van deze huisdieren kunnen naar de redactie een foto van hun huisdier opsturen. Door dit te doen maakt uw huisdier kans om op Dierendag in het dagblad te verschijnen. Inschrijven? Dat kan via de link onderaan deze post. 

 

Trends

De afgelopen jaren waren korte namen erg in trek bij de dierenbaasjes. Ook worden er steeds meer menselijke namen gebruikt voor dieren. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar de uitkomsten van de populairste dierennamen van dit jaar. Zullen Max, Fluffie en Nala weer bovenaan staan? Wij wachten in spanning af!

 

Bron: https://www.destentor.nl/regio/oproep-heb-jij-een-huisdier-met-een-van-deze-drie-namen-stuur-ons-een-foto~ad40fe80/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F